Проектите вие ли ще ги давате или всеки сам трябва да си измисли задание и да ви го представи за одобрение? Ако ние си ги мислим горе-долу с каква трудност трябва да бъдат?
Програмиране с Python » Форуми » Общи въпроси
Проекти
(15 posts)-
Posted 6 years ago #
-
Ще ви ги дадем до края на другата седмица.
Posted 6 years ago # -
Ми като гледам това е темата за проектите ... аз да си задам няколко въпроса за полинома:
1) Какво значи, че работата с реални коефициенти трябва да я има като "допълнение"? Аз съм го направил да работи с такива, каквито му въведе
Posted 6 years ago # -
1. Трябва да мога да си направя полином, който работи само с цели коефициенти и да мога да си направя полином, който работи само с реални такива.
2. Помисли.
3. Прочети указанията, секцията „Оценяване“.
4. Както иска
Posted 6 years ago # -
1)Какво точно имате предвид под "допълнение" ..??Един и същ код ли трябва да обработва
полиномите с целите ,релните и комп. коеф..Posted 6 years ago # -
Здравейте,
Posted 6 years ago # -
и какво е писмен и устен изпит бе, ма вие много си повярвахте.... що не вземете да сложите датите като новина и да разясните кво имате предвид под устен и писмен изпит, да кажете, че повече проекти няма да има явно и да си признаете, че въобще се излагате с организацията на работата на тоя курс.... то бива бива... ама пък чак такава наглост на напи
Posted 6 years ago # -
<irritated>
Аз написах "Цък", не те; аз не съм един от "тях". А в случай, че се чудиPosted 6 years ago # -
така, извинявай, мислех че си от преподавателите, се тая, мерси че ми каза кво е цък, че как щях да се сетя сама.... напрао не знам.... сигурно трябват пет ви
Posted 6 years ago # -
Sorry за сбъркания род. Нова информация (от вчера
Posted 6 years ago # -
хехеххее ми темата цък е over. аз мислех че преподател го е написал.. то е обидно да ни казват датите с цък. пък тва, че не се знае кога е датата е още по-голяма глупост, тва е безотговорност към идейте им с падащите совалки... това не е насочено към теб, а към уникалната структурираност на тоя курс...
Posted 6 years ago # -
В онзи документ има гре
Posted 6 years ago # -
Аз не съм в България от 21.6 до 1.7, има ли някаква възможност да се явя?
Posted 6 years ago # -
Втората дата ще бъде след това.
Posted 6 years ago #
Reply
You must log in to post.