Здравейте,
Програмиране с Python » Форуми » Python
Проблем с резултатите от 3-та задача
(11 posts)-
Posted 6 years ago #
-
Моят module_game(m1, m2) печата резултата вместо да го връща. Забравих да го оправя това.. Така че имам 0 точки на трета задача, а инъче си мисля, че е вярна. Може ли да я видите пак. ФН 43728
Posted 6 years ago # -
Здравейте,
Posted 6 years ago # -
Posted 6 years ago #
-
Joan,
тестовете не са изтекли, просто бях забравил да сложа връзка към тях :-)Прати файла с твоето ре
Posted 6 years ago # -
Ок де...и какво ? Заради таз гре
Posted 6 years ago # -
Правилата бяха ясни предварително, така че не е редно да ти се вземе само 1 точка.
Posted 6 years ago # -
жалко наистина че не се оценява работата а само резултата.
да се напиPosted 6 years ago # -
Ем...в крайна сметка да сме гледали...то че и "те" се праат...праат се но до някъде имат право що това са правилата...според някои несправедливи според други не! Това е положението. В крайна сметка бая труд се иска да погледне
Posted 6 years ago # -
Кофтито е само, че по този начин само ние губим(в крайна сметка не ни се казва до колко е качествен кода който пи
Posted 6 years ago # -
Не губите нищо освен малко точки.
Печелите навика да доставяте код навреме и код, който работи. От първите няколко задачи си пролича колко много хора нямат този навик. Начинът на проверка не е избран, защото се практикува на олимпиадите, а защото се доближава до реално използване на програмата. Напълно е възможно клиентът, на когото се опитвате да пробутвате програмата си да опита точно с някой специален случай и наистина да получите "0 точки". Късмет.
Повярвайте ни, имаме желание да прочетем, всички ре
Posted 6 years ago #
Reply
You must log in to post.