Кофти се получава. Като цяло сте си прави. Но все пак някаква по-чове
Програмиране с Python » Форуми » Общи въпроси
За нас преписващите?
(24 posts)-
Posted 5 years ago #
-
Яворе, не искам да си мисли
Posted 5 years ago # -
vlood не става въпрос за това. Явор ми помогна с ясната мисъл, че аз няма да предам неговото дома
Posted 5 years ago # -
А какво правим когато не сме преписвали и ни сполети същата участ? Когато сме се стро
Posted 5 years ago # -
Абе едва ли само заради обменяне на идеи сте попаднали в тоя списък. Аз видях, че нещата ги гледаха с diff и там много добре си личи как цели пасажи са еднакви. Това не може да се получи от обменяне на идеи.
Posted 5 years ago # -
Ами виж сега, на мен ми показаха какво дава div-а и няма
Posted 5 years ago # -
Точно това имах предвид. Все пак дори резултатите от крайния код са различни... А и все пак е задача за дома
Posted 5 years ago # -
1.Поздравявам проверяващите. Хванахте ме, за мое съжаление. Както вече бях писал във форума, дължа ви и на 3-мата по една Б
Posted 5 years ago # -
Posted 5 years ago #
-
според мен трябва да ви накажат с махане на някакви точки. така звучи по-честно. -20 точки примерно.
Posted 5 years ago # -
Остава
Posted 5 years ago # -
Е нали най-вероятно ще има за есента......???? Не ми се иска да го отписвам.
Posted 5 years ago # -
@packo, съжалявам, че съм звучал злобно. Наистина. Просто гледах от гледната точка на проверяващия, който по някакъв начин е открил преписване. Т.е. според него е преписано. Нямам конкретно инфо за никого до колко си е писал сам, до колко е помагал на други и т.н. За това и мнението ми не е обективно - признавам!
Дал съм достатъчно доводи, струва ми се, за да подкрепя преподавателите в реPosted 5 years ago # -
Доколкото знам, има
Posted 5 years ago # -
ахам. 10-х за информацията.
Posted 5 years ago # -
@Crescent, Това с трите за отписване го има
Posted 5 years ago # -
Случайно влязох да видя какво си пи
Posted 5 years ago # -
Еми то вече и аз не знам какво да мисля(и правя :( ) ... Чакам тук колеги да минат и евентуално ако може да поговоря с водещите ...
Posted 5 years ago # -
Яворе, я, моля те, кажи до къде са стигнали, щом си там, щото иначе няма начин да разбера кога да тичам в посока ФМ
Posted 5 years ago # -
Posted 5 years ago #
-
Да, така е, ако си преписвал и си трие
Posted 5 years ago # -
Аз говорих с Бачийски - разбрахме се, че до ден-два ще се обяви алтернативите какво може да става.
ПС: Аз не съм преписвал, споделял съм с приятел възгледа ми върху задача, дори с примери код - не съм и подозирал, че просто ще ги перифразира. Също така съм си разменял Unit тестове, код съм виждал на доста хора посещаващи курса(от непреписвачите) - не съм преписвал от тях - просто ми е била интересна тяхната реализация.
Но както и да е - това мина. Мога само да помоля(за n-ти път и сигурно вече съм обявен за най-нахалния студент в историята) да се даде време за септември и цялата процедура да се измести преди септемврийската сесия. За някои(примерно мен) ще е мнооого тежка. Но определено не искам заради това дома
Posted 5 years ago # -
Забраниха ми да се изказвам в тази тема, значи, защото много хора щяли много да ми се разсърдят. Затова няма да пускам diff-ове да ги видим всички. Няма да задълбавам в къде приключва "обмяната на идеи" и започва "преписването". Няма дори да коментирам обстойно колко малко хора имаха някаква смелост да си кажат "Да, преписвал съм, съжалявам. Ще си посрещна последствията.".
Ще ви спестя и всичко друго което си мисля. Просто ще ви обърна внимание на два факта.
Факт 1: Понеже отписването на курс е тесла, ще ви дадем
Posted 5 years ago # -
Posted 5 years ago #
Reply
You must log in to post.