С доста зор и още повече безсънни нощи минах 15-то ниво, току що :) и намерих за уместно да се похваля на всички тука :) Щом аз го минах, сигурно има и други, които са го минали, но ми е чудно, защо си трайкат ? Както и да е крайно време бе
Програмиране с Python » Форуми » Общи въпроси
Python Challenge
(10 posts)-
Posted 5 years ago #
-
Забих на 6-то и ми се наложи да чиитна, защото ако не го бях направил, най-вероятно щях да се самовзривя от любопитство за какво става дума... така или иначе мисля, че никога няма
Posted 5 years ago # -
Аз съм на седмо.
Posted 5 years ago # -
Засега съм на 4-та загадка. Бавно и постепенно ще ги мина! :) Бонус-точките са без значение.
Posted 5 years ago # -
11то ...
Posted 5 years ago # -
Бонус-точките са без значение.
That's the spirit! Точно така! Сега остава да кажете същото и за оценките и ще съм много щастлив :)
Posted 5 years ago # -
бих поспорила по въпроса трябва или не трябва да ти пука за оценките ... но не тука...
Posted 5 years ago # -
Хахах, ми на мен също не ми е за бонус точките, още повече, че аз като се зарибих това дори не се знае
Posted 5 years ago # -
и аз съм на нивото с картинката (7), ама не съм имал време да го започна от поне 10 дена. 6-тото ми отне много време.
Posted 5 years ago # -
Аз съм стигнал до 22-ро, като веднага си признавам, че на нивото с Аудио файла/"Inverted Endian" намерих подсказката, нищо не ми говоре
Posted 5 years ago #
Reply
You must log in to post.