Тъй като гледам, че много ви реват за организацията, ще гледам да не ви дразня и аз. Аз искам само да попитам какво да правя...
Казахте едни дати за изпит, да кажем, че много от нас си нагласиха плановете според тях. Сменяте ги ЕДНА СЕДМ
Тъй като гледам, че много ви реват за организацията, ще гледам да не ви дразня и аз. Аз искам само да попитам какво да правя...
Казахте едни дати за изпит, да кажем, че много от нас си нагласиха плановете според тях. Сменяте ги ЕДНА СЕДМ
Здравейте!
Аз имам абсолютно същия проблем като колегата:
След като казахте, че на 13-ти ще е тестът, аз си планувах на 14-ти да си пътувам към вкъщи, да си стегна багажа и на 15-ти призори да тръгна към морето. Хубаво, обаче вързах още сумати хора с мен и те са зависими от мен. Трябва на 14-ти да си тръгна. Какво да правя?
Ще е добре да се измисли някакъв вариант за хората, които имат подобен проблем и да се съобщи навреме.
Добре, в понеделник (утре) ще се опитам да уговоря зали за вторник/сряда, ако не стане, ще се наложи да се изпитваме някъде другаде, а не във ФМ
Между другото, четвъртък и петък факултетът ще бъде отворен следобед, така че и за тогава може да се пробвам да уредя някоя зала.
Утре ще пи
Супер, мерси, евала!
(и тука вече ставам супер нагъл) Ама нека да не е още във вторник, та да можем да си направим проектите (-:
Това означава ли, че в събота няма да има дата?
nadya, ще има. Това е за хората, които не могат да дойдат в събота и неделя.
Да, ще ги има и датите събота и неделя.
Оле! Евала ви!
Браво! Въпреки че, сами си създадохте проблемите ,поне правите всичко възможно да ни е удобно и на нас. Мерси.
You must log in to post.